Posted by: peribadirasulullah | Ogos 16, 2016

Khalifah Islamiah Akan Memerintah Dunia Akhir Zaman Selama 9 Tahun Sahaja

 

السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته

Tuan Sri/Puan Sri, Dato’ Sri/Datin Sri, Dato’/Datin, /Prof. Dr./Tuan/Puan,
Muslimin/Muslimat, Saudara/Saudari yang dirahmati Allah SWT sekalian,

Masyarakat Islam di Selatan Kemboja yang terdiri daripada 3 daerah iaitu Kampot, Kampung Som dan Koh Kong amatlah dhaif. Mereka tidak miskin harta, miskin ilmu pengetahuan dan tidak memiliki motivasi serta kemahiran untuk berlumba melakukan kebajikan dan amal ibadat kepada Allah SWT. Mereka hanya mencari sesuap nasi untuk hidup sebagaimana lain-lain agama. Oleh yang demikian kami Ihya Assunnah Solution amat mengharap pihak yang memiliki kemahiran dan kemampuan untuk membantu kami tampil menghulurkan bantuan dan mengajar kemahiran kepada kami agar mampu berdikari. Kami berhasrat menjadikan masyarakat Islam Selatan Kembaja sebagai masyarakat yang mampu berdikari dan menyumbangkan derma kepada orang lain bukan hanya meminta dan menunggu bantuan sepanjang masa tanpa ada apa-apa perubahan.

Betapa besarnya pahala mereka yang menyeru kepada keEsaan dan beribadat kepada Allah SWT, Betapa besarnya pahala mereka yang member ilmu kemahiran kerana dengan pahala jariah tersebar dan berpanjangan sehingga ke Akhirat.

Bantulah Kami Dalam Menjayakan Program Infaq kepada anak yatim, muallaf, pendakwah, para imam dan fakir miskin di Selatan Kemboja , hulurkan sumbangan Ikhlas Anda Melalui Tabung Ihya Assunnah Solution Maybank 553131011505 * Qurban1Bahagian RM370. Setiap peserta akan mendapat sijil penghargaan dan gambar semasa perlaksaan Qurban di Kemboja.

Sebarang cadangan kirimkan melalui gmail : ihyaassunnah68@gmail.com Tel No:0199576237

Diatas segala sedekah dan sumbangan ikhlas dari semua pihak terlebih dahulu kami ucapkan ribuan terima kasih, kami sentiasa mendoakan keberkatan dan kesihatan untuk semua bagi kehidupan di dunia serta  memperolehi Syurga Firdaus di Akhirat nanti.

Amanah yang anda berikan akan kami tunaikan dengan penuh rasa tanggungjawab dihadapan Allah SWT nanti. Allah SWT Maha melihat perbuatan dan tindakan kami dalam menguruskan amanah yang tuan, puan yang budiman berikan.

Kami akhiri dengan lafaz yang mulia’ Wabillahhi Taufiq Walhidayah Wassalamu Alaikum Warahmatullahi Hiwabaratuh.

Nota :

Kepada Insan Pilihan Allah SWT yang berminat untuk menyertai Program Qurban sila isi borang dan masukkan wang ke dalam akaun Maybank 553131011505  dengan niat Qurban dan mewakilkan kepada kami untuk melaksanakannya.

Hantarkan nama dan slip bank melalaui wshap no: 019-9576237 atau gmail kami.

Selamat berjuang di Jalan Allah SWT.

 


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: