Posted by: peribadirasulullah | September 18, 2010

Tentera amerika mencuri ratusan jongkong emas kerajaan Iraq

لكل الرافضة هذه الصور الذين قدموا كافة التسهيلات للأمريكان
هكذا كنتم تريدون تدنيس عرش الجمهورية العراقية

هذه صور لأول مرة تنشر على الانترنت
وهو حفل صهيوني من الجيش الأمريكي المحتل داخل القصر الجمهوري
وكذلك في احد الوزارات العراقية
وفيه صورة توضح كرسي الجمهورية أو بالأصح عرش العراق كرسي الحكم العراقي
صهيوني يدنس كرسي الحكم العراقي
وقد كتب الرئيس صدام الآية القرآنية
( نصرُ من اللهِ وفتح قريب )


Responses

 1. bukan US yang curi emas tu… Tp saddam hussien yang mencuri harta rakyat. emas itu adalah bukti kekejaman kerajaan saddam… tp aku tetap aku… yakin komen ini takan di siarkan… biasa la

  • Saddam dan US sama sahaja, amerika juga tidak akan menyerah jongkong tersebut pada rakyat, malah tetap diserahkan kepada pemimpin negara Islam yang turut mengkhianati umat Islam. tentang cerita kejahatan tentera amerika tu… terlalu banyak bukti, mereka boleh pakai baju apa-apa warna, Apa yang penting mereka telah menceroboh negara umat Islam dan telah melakukan apa yang terdapat dalam gambar tersebut atau lebih zalim daripada itu.

 2. Ramai umat islam membenci Negara Amareka dan Israel, Lagi ramai umat islam yang masuk KFC dan MD bagi membantu rakyat Amerika dan Israel.

  Rasulullah pernah bersabda, umatku diakhir zaman begitu ramai, tetapi mereka saperti buih-buih dilautan. Maksud, orang islam ramai, tapi kebanyakannya Berpaling kepada Barat dan menjadi penakut mempertahanankan kesucian Agama Islam, mereka lebih cintakan dunia dari Akhirat.

  • Begitulah mafhum hadis Rasulullah SAW : Semua umatku akan memasuki Syurga kecuali mereka yang enggan, lalu para sahabat bertanya kepada Baginda Junjungan, lantas Baginda junjungan menjawab : mereka enggan melakukan kebajikan dengan perbuatan mereka walaupun percakapan mereka seharian adalah berdasarkan ilmu Islam, pada perbuatan mereka, mereka lebih menyukai perkara yang merugikan (suka melakukan dosa ). Kini terbukti betapa ramainya orang mencintai jalan-jalan ke neraka. Maha Benar Kata-Kata Rasulullah dan Maha Berkuasa Allah SWT dalam memilih manusia untuk memasuki Syurga dan Neraka Allah SWT. Marilah sama-sama kita berdoa kepada Allah SWT Yang Maha Esa, agar kita dipilih oleh Allah SWT untuk memasuki SyurgaNya serta menjauhkan kita daripada KFC dam MD serta lain-lain syarikat yahudi. Amin Ya Rabbal Alamin.

   • benar sekali sabda rasulullah semoga allah menunjukki jalan yang benar keada kita semua.marilah kita kembali kepada jalan yang benar.tambahkan ilmu agar kita mengenali yang hak dan batil .

  • bukankah orang kafir itu umat nabi muhammad juga

   • KALAU PERCAYA PADA SABDA NABI CABUL MUHAMMAD SEMUA PASTI KENERAKA BERTEMU MEMET DALAM NERAKA

 3. hr raya k2 bsusun manusia di kedai tsbt. mgapa tak masak sndri? tdk kenyangkah makan nasi blaukkn kicap/ budu dan bismillah?

 4. Saat nabi Muhammad berkuasa disaat itu Muhammag kan merampok harta Yahudi dan Muhammad dan pengikut bisa makmur kan hasil barang rampokan orang Yahudi.
  Dan kalau saat ini Amerika mencuri emas di Irak, kan ada pembalasannya dulu Muhammad merapok barang dagangan Yahudi, dan sekarang Amerika mencuri mas di Irak. Ini baru dikatakan ada pembalasannya harta akan dibalas dengan harta pencurian akan dilakukan dengan pencurian. kan ada seimbangan.

  • klau kamu wjd pd zaman n.muhammad maka kamu pasti mgerti.tp kamu lhr tahunnye brapa mudah sangat membrkkan n.muhammad,jgn lantg bersuara sedankan kamu sendiri cetek ilmunya.

  • Rasulullah bukan merompak… itu harta rampasan perang… yang kemudiannya diagihkan pada semua umat islam pada zaman itu dan selebihnya disimpan di baitul maal untuk tujuan zakat dan perang… jangan terlalu lancang sedangkan kamu bukan lahir di zaman itu… kamu beragama.. kamu tiada hak untuk menghina atau memburuk-burukkan kepercayaan lain… dalam pada kamu tidak sedar, kamu sebenarnya menunjukkan yang kamu seorang yang kurang ilmu dan hanya lantang bersuara di laman maya ini… shame on you Mr Nunusaku… the time will come.. nearest… Allah Maha Besar dan Muhammad itu pesuruh dan rasul yang terakhir… semoga seluruh umat islam akan berjaya kerana bersabar.. aamiinnnn

  • mr.nunusaku otak kamu persis otak anjing bisa cuma menggonggong di internet coba kamu dihadapan saya sudah saya sembelih saya makan mentah2

   • Wouw anda mau sembelih Mr.Nunusaku….tayakan kekuburan nabi Muhammad mengapa nabimu menitipkan kesbusukan bagi umatnya, dan mengapa kamu terkubur disini.

 5. harta yahudi kena rampok kerana salah mereka sendiri kerana buat khianat berpanjangan. Hukuman sesuai dengan hukum taurat mereka sendiri. Yang buat keputusan hukuman bukan Nabi SAW tetapi orang yahudi juga yang masuk islam

 6. INI YANG DIKATAKAN KEHABATAN ISLAM KEAGONGAN DAN KEBENARAN ISLAM, PUAK KAFIR, MUNAFIK DAN MURTAD TAK AKAN RASA AMAN SELAGI KITA AGAMA ISLAM MEREKA CUBA MEMESONGKAN AKIDAH KITA YAKINLAH ISLAM PASTI MENANG

 7. Al Baqarah ayat 94-95

  Katakanlah: “Jika kamu (menganggap bahwa) kampung akhirat (surga) itu khusus untukmu di sisi Allah, bukan untuk orang lain, maka inginilah kematian (mu), jika kamu memang benar.

  Dan sekali-kali mereka tidak akan mengingini kematian itu selama-lamanya, karena kesalahan-kesalahan yang telah diperbuat oleh tangan mereka (sendiri). Dan Allah Maha Mengetahui siapa orang-orang yang aniaya.

 8. pencuri besar zaman moden

 9. sabarlah muslim, takan puas smpai kiamat. tkpa, kita tunggu hari kiamat

 10. Semua ada waktunya saat nabi palsu Muhammad berkuasa dia sukah merampok menjarah membunuh dan melakukan perkosaan itulah kejayaan nabi palsu Muhammad, setelah nabi palsu Muhammad terkubur di Medinah
  islam telah hilang kekuasaannya.

  Saat ini kejajaan Amerika kembali muncul peperangan di Irak dan berhasil kembali merampok batang mas muslim di Irak sebagai tindakan balasan saat Muhammad dan islam merampok harta Yahudi.
  Saat ini kembali muncul pembantaian sesama islam di Timur tengah sesama islam saling membantai seperti satu kutukan pada islam…..dan sampai saat ini Syiah dan sunnih saling membantai haus darah….sesama islam.

  Saat kerusuhan di Maluku dan Poso muslim dibantai seperti tikus islam tak punya arti apa-apa, dan banyak jahad islam dibuang disugai Poso sama seperti Obama membuang teroris islam Osama binladen kelaut.
  Kalu dilihat didunia ini kematian islam dimana-mana….? apakah ini adalah
  satu kutukan bagi muslim….? kita sering bertaya mengapa islam selalu dibantai…dimana-mana…?

  Segalah sesuatu didunia ada waktu untuk menangis dan ada waktu untuk ketawa dan ada waktu untuk membantai sebagai tindakan balasan apa yang dilakukan nabi palsu Muhammad bin Abdulah….saat dia berkuasa sebagai nabi palsu

  • Mr.nunusaku kamu emangnya golongan manusia kafir laknatullah..tempatmu memang udah pasti di neraka jahanam…itu pasti..janji allah…

  • .29. Muhammad itu adalah utusan Allah dan orang-orang yang bersama dengan dia adalah keras terhadap orang-orang kafir, tetapi berkasih sayang sesama mereka. Kamu lihat mereka ruku’ dan sujud mencari karunia Allah dan keridhaan-Nya, tanda-tanda mereka tampak pada muka mereka dari bekas sujud[1406]. Demikianlah sifat-sifat mereka dalam Taurat dan sifat-sifat mereka dalam Injil, yaitu seperti tanaman yang mengeluarkan tunasnya maka tunas itu menjadikan tanaman itu kuat lalu menjadi besarlah dia dan tegak lurus di atas pokoknya; tanaman itu menyenangkan hati penanam-penanamnya karena Allah hendak menjengkelkan hati orang-orang kafir (dengan kekuatan orang-orang mukmin). Allah menjanjikan kepada orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal yang saleh di antara mereka ampunan dan pahala yang besar.

   10. Katakanlah: “Terangkanlah kepadaku, bagaimanakah pendapatmu jika Al Quran itu datang dari sisi Allah, padahal kamu mengingkarinya dan seorang saksi dari Bani Israil mengakui (kebenaran) yang serupa dengan (yang tersebut dalam) Al Quran lalu dia beriman[1386], sedang kamu menyombongkan diri. Sesungguhnya Allah tiada memberi petunjuk kepada orang-orang yang zalim.”

   [1386]. Yang dimaksud dengan seorang saksi dari Bani Israil ialah Abdullah bin Salam. Ia menyatakan keimanannya kepada Nabi Muhammad s.a.w. setelah memperhatikan bahwa di antara isi Al Quran ada yang sesuai dengan Taurat, seperti ketauhidan, janji dan ancaman, kerasulan Muhammad s.a.w., adanya kehidupan akhirat dan sebagainya.

   Buat Nunusaku Jika Kmu Orang Yg berpikir..!!!!

   • jawaban saudara.. sangat sy dukung hadapilah rintangan & halangan yg melintang nyampe titik darah penghabisan.. (amar mahruf nahi munkar).
    Buat : rezim zionis NUNUSAKU. Klau anda g faham sejarah islam anda masih perlu belajar sm org yg tau & paham d bidangnya. Ojo sak karepe dewe ngomong nabi palsu.
    Anda d katagorikan org2 yg d singgung dlm alqu’ran :
    barang siapa yg berpaling dari mengingat alloh SWT waspadalah krn alloh SWT mk akan kami datangkan baginya setan2 yg (menyesatkan) mk setan itulah yg menjadikan teman yg slalu menyertainya & ssungguhnya setan2 itu mengelilingi mereka dr jln yg benar & mereka menyangka bahwa mereka dpt petunjuk (QS az.zukhruf 43.36.37)

   • SIAPA BILANG MUHAMMAD UTUSAN ALLAH TAK TERBUKTI,
    KALAU MUHAMMAD UTUSAN IBLIS ITU BANYAK BUKTINYA.
    AL QURAN AJA KARANGAN NABI PALSU MUHAMMAD DAN ISLAM CIPTAAN BANGSA ARAB, BUKAN DARI TUHAN…HE HE.

    KENABIAN MUHAMMAD NABI TERAKHIR ITU WAHYU DARI VAGINA ISTRT NYA KHATIDJA…HE HE BACA SEJARAH NABI MUHAMMAD RAJA ONTA ARAB SUDAH MAMPUS KARENA SIFILIS (BUKHARI)

  • Mr Nunusaku, kamulah yang paling sedih… kenapa perlu tunggu Rasulullah wafat baru pihak lain mulakan serangan.. adakah kerana kamu semua bangsa yang penakut? kalau kamu dipihak benar.. takkan ada perasaan takut dalam jiwa kamu… Allah cuma satu, tidak beranak dan tidak diperanakkan… dalam kitab injil dan taurat ada menyatakan Nabi akhir zaman akan hadir.. dan sebelum lahirnya Nabi Muhammad kaum kamu juga ternanti2kan kemunculan baginda… tapi oleh kerana nabi akhir zaman bukan lahir dikalangan kamu… kamu semua bongkak dan tidak mahu menerima kebenaran… maka binasalah kamu di atas kebodohan dan kebongkakkan kamu sendiri… Sesungguhnya Al Quran itu suci dan asli hinggalah ke hari kiamat… dan disaat akhir nafas kamu nanti kamu akan sedar yang mana benar dan yang mana fitnah… shame on you… semoga Allah membuktikan segalanya di hadapan mata kamu sendiri… kamu tinggi diri kerana pihak kamu mempunyai senjata yang amat canggih.. tapi kami umat muslim bangga yang kami berada di jalan yang benar… Janji Allah itu pasti… kamu berjuang untuk dunia.. tapi kami berjuang untuk syurga… nantikan sorakkan dan semangat berani mati kami pada saat akhir nanti… Semoga Allah melindungi seluruh umat muslim di muka bumi ini… aamiinnnn

 11. Anggapan kamu Al Quran itu suci. Dan lihat Syiah dan Sunnih salaing membantai karena mempertahan kesucian Al Quran.

  Sadar atau tidak sadar, islam di adu domba melalui Al Quran, karena karena mereka saling membunuh sesama islam karena kesucian Quran..?

  • menyalak lah Mr.Nunusaku mndabik dada lah kamu di dunia ini.. berbanggalah kamu dengan agama mu.. kami tidak terkesan dengan percakapan mu.. kerana kami tahu di saat nyawa mu melepasi kerongkong mu..baru kau tahu islam agama yg benar dan pada waktu itu..mintalah tolong dengan agama mu yg kau bangga2 kan itu..dan terimalah azab dari setiap perkataan yg kau tuliskan di ruangan ini….dan bergembiralah kamu di dalam neraka jahanam…allahuakhbar…

   • SIAPA BILANG ISLAM AGAMA YANG BENAR, KALAU ISLAM AGAMA YANG BENAR, MENGAPA MUHAMMAD TERKUNCI MAMPUS DALAM KUBURAN MEDINAH…..
    KATANYA RASUL ALLAH, KOK ALLAH TAK MEMBAWA MUHAMMAD MASUK SURGA…? MALAHAN DITITIPKAN DALAM MAKAM MADINAH…HE HE


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: