Posted by: peribadirasulullah | Julai 4, 2010

Syarikat yang sentiasa menyembelih umat Islam di dunia

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs301.snc3/28657_118393611535582_100000948315420_95443_3531815_n.jpg


Responses

  1. Wish these pictures could be produced on my fb acc…
    thank you

  2. kita tahu tapi kenapa kita guna juga…

  3. xbole pgy tempat2 mcm tuh!!

  4. try ur very best 2 avoid sinful lust jewish hidden agenda

  5. jew is evilss

  6. alasan syarikat tu kata kalau kita boikot..
    itu syarikat malaysia..orang malaysia bekerja…tak boleh boikot..maka kerajaan pun berkata perkara yang sama…ampu mengampu
    10 sen = 7 liter darah orang islam = 1 peluru = 1 nyawa = 1israel = 1 malaysia = NEW WORLD ORDER = YAHUDI YANG SEMAKIN KAYA & BERKUASA=wang dibiayai untuk keRUNTUHan MASJID AL-AQSA dan dibangunkan semula Templer King of Solomon yang dikatakan tapaknya dibawah Kiblat pertama dan Dajjal berkuasa disitu= hina di akhirat
    Jadi kerana 10sen adakah anda mahukan kehinaan di akhirat? Fikirkanlah…
    Jadi makanlah dikedai saudara anda…bantulah saudara anda…sungguhpun kurang sedap tapi anda telah membantu saudara anda…
    Adakah pemilik KFC orang kita?Belum tentu anda tahu…adakah ayam dia halal…berapa umur ayam yang disembelih?Belum tentu anda tahu…umur ayam itu 3 bulan…masih anak ayam…diberikan ubat cepat besar…anda makan ubat yang membuatkan anda cepat tua dan sakit tanpa disedari…
    Halalkah rempah ratusnya…tahukah anda kandungan rempahnya? Anda tidak tahu…anda kata sedap…itu baru KFC…
    anda tahu pizza…anda beli dan anda bayar gaji POPE di vatican..rome…
    Fast food tidak mendatangkan faedah kepada badan…propaganda yahudi akan menafikan semua itu walhal mereka mengikut cara pemakanan Nabi Muhammad , mereka minum kopi, anak dalam kandungan selalu dibacakan kitab dan didengarkan lagu…tapi untuk bangsa lain mereka menyatakan lain bagi menyesatkan kita…

  7. the pope even better than all d bad bad jewish

  8. Lakhanat punya yahudi

  9. Pemakanan org Yahudi yg terbaik sj, apa yg d gembur/iklan sebagai yg baik untuk manusia byk yg tidak benar kerana Yahudi menyembunyikan kebenaran utk kaum mereka shj.

    Kpd muslimin / muslimat sekelian, jgn tinggal zikir-zikir krn ia racun bg kaafiruun!

    Syabas ya, bukan umat Muhammad saw tapi suka guna nama baginda.
    Semuga Allah beri hidayah dan petunjukNya..

  10. Last year akak jumpa one couple from Denmark kat pasar popular di SABAH tengah makan ” ikan bakar dengan sambal cicah ” yang agak pedas tu. Apa lg muka diaorang macam udang panggang le, kesian akak tengok and akak pun cakap le ” you can eat MD here “. Tau pa couple tu jawab ” Ooh No no we not eating this JUNK FOOD even in our country ” lebih kurang cam tu le… ha … ha … kesian akak JUNK FOOD engkau.


Tinggalkan Jawapan kepada Mohd Aidil Batal balasan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: