Posted by: peribadirasulullah | April 10, 2010

Kanggaro Melahirkan Anak-Bukti Kekuasaan Allah SWT

ولادة الكنغر الأبيض النادر


Responses

  1. baby kangaroo tu sebenarnya dah besar. masa lahir baby tu besar ulat je, lepas tu dia panjat masuk dlm poket ibunya untuk mula minum susu. bila dah besar mcm kat atas baru dia keluar dari poket tu… boleh tengok live kat bawah:

    • Betullah tu.. cuma yang agak ganjil sebab itu tulisan dlm bahasa arab pun menunjukkan ganjil.. t.kasih kerana berkongsi idea.

    • Terima kasih… sebenarnya saya terlalu bergantung kepada blog-blog arab dan kurang berbahasa english, apatah lagi ilmu komputer.. maaf jika anda hantar foto pada saya mungkin dapat saya muatkan dlm blog saya. Salam Ukhuwah Islamiah daripada saya. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

  2. salam.. saya link ke blog saya.. terima kasih ya.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: