Posted by: peribadirasulullah | Disember 26, 2009

Rahib Buddha Melakukan Seks Dengan Anjing

Quantcast
Yakinlah Saudara-Saudaraku seagama . Islam adalah Anugerah Allah untuk memakmurkan alam ini, Hukum Syara’  menghalal perkahwinan dengan berlainan jenis sesama manusia ( bukan Muhram) dan mengharam dengan persamaan jenis sesama manusia serta binatang.

Alangkah Indahnya Islam… Dunia tidak akan rugi dengan melaksanakan hukum Allah SWT.. Malah Allah akan menambah berkat dan rahmat pada mereka yang mendaulatkan hukum Allah SWT…
Seorang rahib Buddha pengsan ketika melakukan seks dengan seekor anjing yang tinggal di biara.

Rahib yang berusia 65 tahun itu tinggal di sebuah biara di Thailand, menjadi seorang biarawan untuk melarikan diri dari percaturan hidup masa lalu. Di biara juga tinggal seekor anjing betina, bersama anaknya.

Di atas gelora nafsu yang kuat rahib itu telah mengambil anjing itu sebagai pemuas nafsunya, rangsangan itu nampaknya telah memberi kesan kepadanya dan ia pengsan, kemudian ditemui tidak sedarkan diri dengan anjing masih terikat kepada pokok berdekatan.

Polis kemudian mengesahkan penglibatannya, hasil dari kesan-kesan air maninya yang ditemui pada alat kelamin anjing, juga pada pakaiannya. Menurut saksi, ia juga mengambil cecair pembasuh dari dapur biara untuk digunakan sebagai pelincir.

Setakat ini tidak jelas apakah dia akan menghadapi dakwaan jenayah, atau akan diambil tindakkan oleh kepala biara mengenai hubungan seksnya dengan anjing itu.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: